Övertorneå hela

Aktivitetsledare till Sommarkul i Övertorneå

Välkommen med din ansökan senast 23 maj 2019.

1 tjänst, heltid, v 25–30 sommaren 2019

Sommarkul i Övertorneå är ett projekt som Övertorneå kommun anordnar under veckorna 27–29 med hjälp av medel från Socialstyrelsen. Sommarkul i Övertorneå riktar sig till barn och unga mellan 6–15 år och ska stimulera både flickors och pojkars deltagande. Aktiviteterna kommer även att ske i olika delar av kommunen. Målet för verksamheten är att utveckla och genomföra aktiviteter som ger stimulans och personlig utveckling och ska främja integration och skapa nya kontaktytor mellan barn med olika bakgrund och erfarenheter.

Den förlagda arbetstiden kommer att vara under veckorna 25–30 med tid för uppstart samt avslut. Under v. 26 kommer det även att vara en dagkollovecka för barn födda mellan 2007 och 2012.

Om dig

Vi vill att du är en positiv, förtroendegivande och ansvarstagande person. Du har lätt för att få kontakt med barn och unga och gillar att jobba med människor. Vi ser även att du är en bra förebild för våra unga, då våra mötesplatser är drog- och alkoholfria. Du är flexibel, tycker om att leda projekt och jobbar bra i grupp. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och att du har erfarenhet av att självständigt driva ett arbete framåt.

Meriterande är om du kan finska/meänkieli.

Körkort är ett krav eftersom aktiviteterna kommer att ske i olika delar av kommunen.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll ska du vara beredd att lämna ett utdrag ur belastningsregistret (högst ett år gammalt) om du önskar arbeta i en verksamhet där det vistas barn. Utdraget beställer du på www.polisen.se

Arbetsuppgifter

I din roll som aktivitetsledare kommer du att ha ansvar för ekonomi, planering av aktiviteter samt genomföra dessa utifrån syfte med verksamheten. Du ska på ett självständigt sätt och ibland tillsammans med andra aktörer planera och leda sommarlovsaktiviteter. Vid behov kan det även bli aktuellt med resursarbete på Familjecentralen samt Frippes fritidsgård.

Omfattning

Tidsbegränsad anställning under v. 25–30 sommaren 2019. Heltid, dagtid/kvällstid.

Övrigt

Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar

För mer information om tjänsten kontakta Maria Heikka, tfn 070-628 0370, e-post: maria.heikka@overtornea.se

Fackliga representanter

Kaarina Koski, Vision, tfn 070-261 89 85, e-post: kaarina.koski@overtornea.se
Susanna Normann, Kommunal, tfn 010-442 99 16, e-post: overtornea.norrbotten@kommunal.se

Välkommen med din ansökan senast 23 maj 2019. Märk ansökan "Aktivitetsledare".
Ansökan skickas per e-post till: maria.ohman@overtornea.se

Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00