Övertorneå hela

Lärare och utvecklare i/av meänkieli

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019!

Vi söker dig som vill undervisa i meänkieli inom främst distansundervisning (fjärrundervisning) samt annan intern kompetensutveckling. Du kommer att samarbeta med vår metodutvecklare och samordnare.

Om dig:
Vi söker dig med lärarlegitimation (alternativt annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som relevant för arbetsuppgifterna) samt mycket goda kunskaper i meänkieli. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på engagemang för meänkieli som språk och kulturbärare.

Omfattning:
Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-06-30. Omfattning enligt överenskommelse. Semesteranställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar:
Rektor Maria Carlsson, maria.carlsson@utb.overtornea.se, tfn 070-628 00 73
Förvaltningschef Lena Hannu, tfn 070-628 03 83

Fackliga representanter:
Lärarnas Riksförbund, Henry Barsk, henry.barsk@utb.overtornea.se, tfn 070-693 72 71
Lärarförbundet, Johan Heikkilä, johan.heikkila@utb.overtornea.se, tfn 070-564 90 81

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019.
Ansökan skickas per e-post till: kommun@overtornea.se
Märk ansökan "Lärare/utvecklare meänkieli".

Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00