Kesäveden päällekytkeminen ja sulkeminen

Tekninen osasto tiedottaa vapaa-ajantalojen omistajille veden päällekytkemisestä ja sulkemisesta.

Kunnanvaltuusto on päätöksellään § 97, 9.11.2009 päättänyt seuraavista veden päällekytkemistä ja sulkemista kunnan vapaa-ajantaloihin koskevista maksuista 1.1.2012 lähtien.

Maksutyyppi                     Maksu/kerta    Huomautus
Veden päällekytkentä          196 kr              Kunnan ilmoittama aika
                                                                11.6–29.6  (vk 24–26)

Veden sulkeminen              196 kr             Kunnan ilmoittama aika
                                                                17/9 – 5/10  (vk 38–40)

Veden päällekytkentä          653 kr              Muut ajat

Veden sulkeminen               653 kr            Muut ajat

Tekninen osasto aloittaa veden päällekytkemisen 11. kesäkuuta 2012. Tämän palvelun tilanneet asukkaat saavat kesävetensä päällekytketyksi viikoilla 24–26.

Syyskuun 17. päivästä alkaen aloitamme kesäveden sulkemisen vapaa-ajantaloista. Viikkojen 38–40 aikana kesävesi suljetaan suurimmasta osasta Övertorneån vapaa-ajantaloista. Vesijohtojen ja vesilukkojen rikkijäätymisen estämiseksi talvikauden aikana vapaa-ajantalon omistajien tulee tyhjentää vesi niistä. Eristämättömät vesijohdot ovat vaarassa jäätyä rikki niiden altistuessa pakkaselle.

Silloin kun haluatte kunnan kytkevän päälle veden tai sulkevan sen muina aikoina, ottakaa yhteys kunnan VV-osastoon, puh. 0927-720 28 viimeistään 7 työpäivää ennen haluttua päiväystä.

Jos teillä on kysyttävää kesäveden päällekytkemisestä tai sulkemisesta, ottakaa yhteys Teknisen yksikön VV-osastoon, puh.  0927-720 28 begin_of_the_skype_highlighting.