Entreprenadmaskintjänster 2020-2023

Upphandling av entreprenadmaskintjänster avseende bl a. transportfordon, grävmaskiner, hjullastare och väghyvlar som Övertorneå kommun har behov att nyttja för löpande uppdrag i kommunen inom bl a gatu- och va-arbeten.

Vad som ska ingå standard i varje maskintyp anges i anbudsformulär.

Vi garanterar inga volymer.

Sista dag att lämna anbud 2020-07-09.

För mer utförlig information, se upphandlingsdokument som finns hos Mercell.

Använd följande länk för att hitta våra upphandlingar.

För att kunna hämta underlaget måste du registrera dig på mercell.com, om du inte redan gjort det. Registreringen är kostnadsfri. Vi rekommenderar att du registrerar konto i god tid innan anbudstiden löper ut.

Välkommen med ditt anbud!