Marknadsföringsmaterial till projekt Hej Hemby

Samverkansprojektet Hej Hemby inom Övertorneå kommun, org.nr 212000-2700 och Pajala kommun, org.nr 212000-2718, upphandlar framtagning av marknadsföringsmaterial i form av bild och film för Övertorneå och Pajala kommuner i syfte att främja inflyttning och företagsetablering

Sista dag att lämna anbud 2020-09-21

För mer utförlig information, se upphandlingsdokument som finns hos Mercell.

Använd följande länk för att hitta våra upphandlingar.

För att kunna hämta underlaget måste du registrera dig på mercell.com, om du inte redan gjort det.
Registreringen är kostnadsfri. Vi rekommenderar att du registrerar konto i god tid innan anbudstiden löper ut.

Välkommen med ditt anbud!